jak na COLD BREW?

COLD BREW - studené osvěžení horkých dnů

Docela hitem minulých let se již pravidelně stala studená příprava kávy a nápojů na bázi čaje

Víte že tato příprava funguje již více než 100 let? 

Přitom je to tak neskutečně jednoduchá záležitost, stačí mít vybavení. Dobrou kávu nejlépe s ovocitou chutí nebo oblíbený čaj. Z našeho portfolia doporučujeme jednodruhovou výběrovou kávu. 

 

Pro kvalitní přípravu je dobré mít "soupravu" kterých je na trhu samozřejmě mnoho, my Vám přinášíme dva pohledy na věc od dvou výrobců - BRUER a TODDY 

oba výrobci jsou z USA, BRUER je z Californie, TODDY z Connecticutu

každopádně drobné rozdíly v přípravě nabízí obě značky.

BRUER je více sofistikovanější a skvěle funguje

pro přípravu nápoje Vám stačí cca 80g hrubě mleté kávy, Toddy je o větším objemu - 350 g hrubě mleté kávy. Kávu pomelete ručně, nebo některým z mlýnků v naší nabídce - třeba Quamar Q50S

V obou případech je možno použít pro studenou přípravu čaje, skvěle se hodí sypané čaje Pavin Momenti 

TODDY "překape" 1,6 L vody a ledu, Bruer cca 0,6 L

Vtipné video od BRUERu je zde:

Opticky je hezčí Bruer, za nás se i hodí na kuchyňskou linku více. Má systém s podtlakovým regulovatelným ventilem.

Toddy používá klasické papírové filtry a druhý "filcový" filtr pro jemnou filtraci, je jednodušší a také skvěle funguje

Vše je jednoduché a intuitivní, obsahem je obrázkový návod, ani jeden systém není krok vedle..

u kávy vystoupí ovocnost, kofein, je velmi svěží a nezvyklá

Prostě to zkus, objednej si ten svůj :-) 

Web_Gray_large